BHV opleiding op locatie

Wilt u uzelf of uw werknemer(s) opleiden tot BHV’er(s)? Maar wilt u dit graag op een eigen locatie volgen? Dan is de BHV opleiding op eigen locatie iets voor u! Deze opleiding kan namelijk ook bij u in het bedrijf worden gegeven. Dat is niet alleen praktisch, maar zo wordt de opleiding ook nog eens op maat gemaakt zodat deze perfect aansluit bij uw organisatie.

BHV opleiding op locatie

Naast dat wij de BHV opleidingen op onze locaties in Culemborg en Weesp verzorgen, is het ook mogelijk om de opleiding bij u op locatie te volgen.

De BHV cursussen op locatie kunnen wij aanpassen zodat deze goed aansluiten bij uw bedrijf. Dit betekent dat we kijken naar het aantal werknemers, het pand, de aanwezige BHV middelen, de eventuele machines waarmee gewerkt wordt en de risico’s binnen het bedrijf. Onze docent zal op basis hiervan de BHV opleiding op maat maken. Zo sluit de cursus perfect aan bij uw bedrijf. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact op voor meer informatie!

BHV opleiding op locatie

Welke BHV-opleidingen zijn er?

Wij bieden naast de opleiding Bedrijfshulpverlening de volgende BHV-opleidingen aan:

Wat gaat u leren tijdens de BHV opleiding?

De Bedrijfshulpverlening (BHV) opleiding is de perfecte opleiding voor BHV’ers binnen een organisatie. Een BHV’er verleent eerste hulp bij ongelukken en staat garant voor veiligheid op de werkplek. Tijdens de bedrijfshulpverlening cursus wordt alle kennis behandeld die nodig is om een goede BHV’er te worden of te blijven. De cursus Bedrijfshulpverlening is een 1-daagse opleiding waarin u alle basiskennis leert. Denk hierbij aan:

 

 • Reanimatie met en zonder AED oefenen
 • Leer bloedingen verhelpen
 • Leer de eerste levensreddende handelingen
 • Leer een ontruimingsplan maken en aflezen
 • Leer branden blussen in een uitgebreide praktijkles
  Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

  "*" geeft vereiste velden aan

  "*" geeft vereiste velden aan

  Wat doen we met uw gegevens? Bekijk ons Privacy Statement.

  Chat openen
  1
  Hallo! Waarmee kunnen we je helpen?