Heftruckcertificaat verlengen

Als je al een heftruckcertificaat hebt behaald, dan weet je waarschijnlijk al hoe belangrijk het is om deze geldig te houden. Een verlopen certificaat is legaal om mee te werken, daarom moet je deze te verlengen. Bij A.L.P. Opleidingen bieden we de mogelijkheid om je heftruckcertificaat te verlengen, zodat je altijd veilig en volgens de wet kunt blijven werken.

Waarom is het verlengen van je heftruckcertificaat belangrijk?

Een heftruckcertificaat is 5 jaar geldig. Om veilig en efficiënt te kunnen werken met een heftruck is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en veiligheidsvoorschriften. Het verlengen van je heftruckcertificaat is dan ook een manier om te zorgen dat je kennis up-to-date blijft en dat je altijd volgens de wet werkt. Bovendien is het verplicht om je certificaat periodiek te verlengen.

Heftruckcertificaat verlengen

Hoe werkt het verlengen van je heftruckcertificaat bij A.L.P. Opleidingen?

Bij A.L.P. Opleidingen bieden we de mogelijkheid om je heftruckcertificaat te verlengen door middel van een herhalingscursus. Ons verkorte leertraject is gemaakt voor kandidaten met ruime ervaring in het werken op de heftruck/ reachtruck en hun Hefttruck certificaat snel willen vernieuwen. Deze cursus duurt slechts één uur en bestaat uit de onderdelen: inspectie, oefeningen, veiligheid en parkeren. De praktijklessen bieden je de kans om de heftruck echt te besturen en de vaardigheden die je hebt geleerd in de praktijk te brengen. Tijdens deze lessen leer je bijvoorbeeld hoe je een lading op de juiste manier oppakt, verplaatst en neerzet. Uiteindelijk na alle lessen worden er 2 toetsen afgenomen. De eerste voor de theorie, de tweede is een praktijk toets. Als je de toetsen haalt, krijg je een certificaat die 5 jaar geldig is.

Voordelen van het verlegen van je heftruck certificaat

Het verlengen van je heftruckcertificaat bij A.L.P. Opleidingen heeft meerdere voordelen. Ten eerste is de cursus van hoog niveau en de cursus wordt gegeven door ervaren instructeurs met veel praktijkervaring. Bovendien bieden we flexibele cursusdata aan, zodat je de cursus op een moment kunt volgen dat voor jou het beste uitkomt. Bekijk in onze agenda wanneer de volgende heftruck cursus is ingepland.

Neem contact met ons op!

Bij A.L.P. Opleidingen bieden we de mogelijkheid om je certificaat te verlengen door middel van een herhalingscursus, waarbij we zorgen dat je kennis up-to-date blijft en je altijd veilig en efficiënt kunt werken. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het verlengen van je heftruckcertificaat.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Wat doen we met uw gegevens? Bekijk ons Privacy Statement.

Chat openen
1
Hallo! Waarmee kunnen we je helpen?