Hoogbouwtrucks

 

Wil je je carrière naar nieuwe hoogten tillen? Ben je op zoek naar gespecialiseerde training om met hoogbouwtrucks te werken? Dan ben je bij A.L.P. Opleidingen aan het juiste adres. De officiële benaming van de hoogbouwtruck is een high orderpicktruck en is onmisbaar in meeste magazijnen! Wij bieden uitgebreide opleidingen en certificeringen aan die voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen.

Hoogbouwtrucks

Waarom kiezen voor onze Hoogbouwtruck opleidingen?

Bij A.L.P. Opleidingen hebben we jarenlange ervaring in het opleiden van professionals in de logistieke sector. Onze instructeurs zijn hooggekwalificeerd en hebben uitgebreide kennis van hoogbouwtrucks en de bijbehorende veiligheidsprotocollen.

Hiernaast is veiligheid onze topprioriteit. Onze high orderpicktruck opleiding is ontworpen om ervoor te zorgen dat je de juiste kennis en vaardigheden ontwikkelt om deze machine op een veilige en verantwoorde manier te bedienen. We richten ons op het identificeren en minimaliseren van risico’s, het waarborgen van een veilige werkomgeving en het voorkomen van ongevallen.

Ook zijn onze opleidingen praktijkgericht, omdat we geloven dat het hands-on leren essentieel is voor het ontwikkelen van de vereiste vaardigheden. Je krijgt de kans om te oefenen met hoogbouwtrucks en situaties die je in de dagelijkse praktijk kunt tegenkomen.

Al ervaring met hoogbouwtrucks?

Kies voor efficiëntie en gemak met het Verkort Leer Traject (VLT) van A.L.P. Opleidingen, speciaal ontworpen voor zeer ervaren chauffeurs van hoogbouwtrucks. In drukke werkomgevingen waar meerdere van deze voertuigen vaak worden gebruikt, is het VLT de ideale oplossing. Deze de cursus duurt slechts één uur. In dit uur wordt de cursist getoetst op zijn theoretische kennis, gevolgd door een praktijktest waarbij de praktische competenties en vaardigheden worden beoordeeld. Ter voorbereiding op het VLT ontvangt de cursist een cursusboek van A.L.P. Opleidingen. Hierin kan hij of zij zelfstandig de theoretische aspecten bestuderen.

Persoonlijke aandacht staat op 1

Bij A.L.P. Opleidingen hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. Daarom vindt de toetsing altijd één op één plaats, met een assessor specifiek toegewezen aan elke cursist. Op deze manier kan de assessor zijn volledige aandacht richten op de cursist, vragen beantwoorden en feedback geven.

Maak nu een afspraak!

Neem vandaag nog contact met ons op of bekijk onze agenda om meer te weten te komen over onze hoogbouwtruck opleiding en hoe we jou kunnen helpen bij het bereiken van jouw professionele doelen.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Wat doen we met uw gegevens? Bekijk ons Privacy Statement.

Chat openen
1
Hallo! Waarmee kunnen we je helpen?