A.L.P. Opleidingen ontzorgt u volledig voor de Code 95

Code 95, ieder (transport)bedrijf met chauffeurs komt hiermee in aanmerking. Hoeveel uren was u er aan kwijt? En hoeveel van die uren had u liever aan andere zaken besteed? Het inplannen van al uw chauffeurs voor de juiste opleidingen, zorgen dat iedereen op tijd zijn punten haalt: de Code95 brengt een hoop geregel en administratieve rompslomp met zich mee. Daarnaast zijn de gevolgen van een foute planning groot: zonder gecertificeerde chauffeurs kunnen de wagens niet rijden. Een nachtmerrie voor ieder bedrijf dat afhankelijk is van het vervoer van goederen.

A.L.P. Opleidingen neemt de administratie en organisatie kosteloos voor u uit handen. Wij houden de nascholingsuren centraal bij en plannen in samenspraak met u de opleidingen. Dit houdt in dat we zorgen dat iedere chauffeur in de periode van 5 jaar de verplichte 35 uur gehaald heeft. Deze 35 uur bestaat uit 28 uur theoretische opleidingen en 7 uur praktijkopleiding. We kijken met u samen naar de beste oplossing en de best aansluitende opleidingen in de praktijk. Dit doen we aan hand van de CBR-overzichten van de chauffeurs. We zorgen dat er een duidelijk overzicht komt. Daarbij regelen wij bijna alles met betrekking tot andere instanties of eventuele subsidies. Alles is van te voren met u overlegd zodat het, door u gekozen pakket, naadloos aansluit op uw wensen.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze opleidingsadviseurs om de mogelijkheden te bespreken via info@alpopleidingen.nl of bel 036-5350707.

Mockup - studiegids A.L.P. Opleidingen
Alle opleidingen overzichtelijk op een rij?

Vul onderstaand formulier in en download onze  studiegids!

Chat openen
1
Hallo! Waarmee kunnen we je helpen?