Ontzorging code 95 uren

De Code 95 uren. Ieder (transport)bedrijf met chauffeurs komt ermee in aanraking. Het bijhouden van al deze uren voor elke chauffeur kost veel tijd en energie. Dat zal je zelf al hebben gemerkt. Wij kunnen je compleet ontzorgen van de Code 95 uren en zorgen dat elke werknemer op tijd zijn/haar uren heeft gehaald.

Complete ontzorging

Hoeveel uren ben je kwijt aan de werkzaamheden rondom de Code 95? En hoeveel van die uren had je liever gebruikt om aan andere zaken te werken? Het inplannnen van al je chauffeurs voor de juiste opleidingen en zorgen dat iedereen op tijd zijn punten haalt: de Code 95 brengt een hoop administratieve rompslomp en geregel met zich mee. Maar dat niet alleen. De gevolgen van een foutieve planning kunnen erg groot zijn. Zonder gecertificeerde chauffeurs kunnen de wagens namelijk niet rijden. Een nachtmerrie voor elk bedrijf dat afhankelijk is van het vervoer van goederen. Dat wil je dan ook voorkomen!

A.L.P. Opleidingen komt met een verlichting van de administratieve werkzaamheden die komen kijken bij het bijhouden en verwerken van de Code 95 uren. Wij kunnen je hier namelijk compleet in ontzorgen. Wij nemen de administratie en organisatie kosteloos over. De nascholingsuren worden centraal bijgehouden en we plannen in samenspraak met jou de opleidingen in. Zo kun jij je richten op andere belangrijke taken!

Ontzorgpakket Code 95

In de pakketten die we aanbieden zorgen wij dat iedere chauffeur in de periode van 5 jaar de verplichte 35 uur heeft ghaald. Deze 35 uur bestaat uit 28 uur theoretische opleidingen en 7 uur praktijk opleiding. We kijken met jou samen naar de beste oplossing en de best aansluitende opleidingen in de praktijk.

Hiernaast krijg je toegang tot ons klantenportaal. Hierin staat een duidelijk overzicht over de periode en de behaalde uren van jouw chauffeurs.

ontzorging code 95 uren

Waarom is Code 95 ingevoerd?

In de Richtlijn Vakbekwaamheid staat dat wanneer de Code 95 is behaald een rijbewijshouder vakbekwaam is om bepaalde voertuigen beroepsmatig te besturen. Deze richtlijn geldt voor alle EU-beroepschauffeurs en beroepschauffeurs die in de EU werken. De invoering van de Richtlijn Vakbekwaamheid moet zorgen voor:

  • Gelijke eisen voor alle Europese beroepschauffeurs
  • Een hogere kwaliteit van alle Europese beroepschauffeurs
  • Beter imago van beroepschauffeurs
  • Vermindering van CO2-uitstoot en bijdragen aan een beter milieu
  • Minder verkeersdoden

Lees meer over de voordelen van Code 95

A.L.P. Opleidingen

Het kost veel tijd en energie om de Code 95 punten van al je chauffeurs bij te houden. Hierin kunnen wij je ontzorgen.We kijken samen met jou naar de beste oplossing en de best aansluitende opleidingen in de praktijk. Dit doen we aan de hand van de CBR-overzichten van de chauffeurs. Je krijgt hiervan een duidelijk overzicht. Daarbij regelen wij bijna alles met betrekking tot andere instanties of eventuele subsidies.

Neem contact met ons op om volledige ontzorging van de Code 95 uren te regelen of om een opleiding in te plannen.

Download hier het gratis code 95 handboek!

Ons gratis te downloaden handboek biedt alle informatie die je nodig hebt over de code 95, inclusief de vereiste opleidingen en nascholingsuren. Dit handboek zal je helpen jouw kennis bij te werken en je vaardigheden te verbeteren. Zo til jij je carrière naar een hoger niveau!

Naam(Vereist)

ALP - Handboek code 95
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Wat doen we met uw gegevens? Bekijk ons Privacy Statement.

Chat openen
1
Hallo! Waarmee kunnen we je helpen?