Tachograaf uitlezen

Welkom bij A.L.P Opleidingen! Wij zijn dé opleider op het gebied van transport en logistiek. Wij bieden verschillende trainingen en cursussen aan om ervoor te zorgen dat je bedrijf voldoet aan alle wettelijke eisen en dat je chauffeurs veilig en efficiënt de weg op gaan. Op deze pagina willen we je meer vertellen over onze trainingen voor het uitlezen van de tachograaf, inclusief het gebruik van de digitale tachograaf.

Het belang van een tachograaf uitlezen

Het uitlezen van de tachograaf is een verplichting voor iedereen die in de transportsector werkt. Het is namelijk van groot belang om de rij- en rusttijden van je chauffeurs bij te houden en te controleren. Door de tachograaf uit te lezen krijg jij inzicht in de gewerkte uren en kan jij ervoor zorgen dat je chauffeurs niet oververmoeid achter het stuur kruipen. Bij A.L.P Opleidingen bieden we verschillende trainingen aan om je medewerkers op te leiden tot volwaardige tachograafspecialisten.

Digitaal tachograaf uitlezen

De digitale tachograaf is een geavanceerde versie van de analoge tachograaf. Bij deze versie worden de gegevens digitaal opgeslagen en kunnen deze eenvoudig worden uitgelezen met behulp van een kaartlezer. Het uitlezen van de digitale tachograaf vereist echter wel specialistische kennis. Bij A.L.P Opleidingen bieden we daarom ook een specifieke training aan voor het uitlezen van de digitale tachograaf. Hierbij leren jouw medewerkers alles over de werking van de digitale tachograaf en het correct uitlezen van de gegevens.

Digitale tachograaf uitlezen

Waarom kiezen voor A.L.P Opleidingen?

Bij A.L.P Opleidingen staat kwaliteit voorop. Onze trainers zijn allemaal specialisten in hun vakgebied en beschikken over de juiste kennis en ervaring om jouw medewerkers op te leiden tot volwaardige tachograafspecialisten. Daarnaast bieden we onze trainingen op verschillende locaties in Nederland aan, zodat jouw medewerkers altijd dicht bij huis een opleiding kunnen volgen. Bovendien zijn onze trainingen praktijkgericht, zodat alle medewerkers de opgedane kennis direct kunnen toepassen in de praktijk!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze trainingen voor het uitlezen van de tachograaf en het gebruik van de digitale tachograaf? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en je te adviseren over de mogelijkheden. Of vraag direct een offerte aan voor een van onze trainingen.

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Wat doen we met uw gegevens? Bekijk ons Privacy Statement.

Chat openen
1
Hallo! Waarmee kunnen we je helpen?