Doe mee aan Bewust Veilig 2023 en schrijf je in!

Ieder jaar wordt er een Bewust dag georganiseerd. Dit jaar is het motto Bewust Bezig = Bewust Veilig. Iedereen weet wel dat veilig werken essentieel is. Dat er desondanks af en toe iets misgaat en er nog altijd ongelukken gebeuren, komt doordat we niet elk moment bewust bezig zijn met veiligheid.

Dit jaar wordt de aandacht gevestigd op het bewust bezig zijn met de vele aspecten van veiligheid op het werk bij iedereen onder de aandacht brengen. Ook uw bedrijf en uw medewerkers kunnen hieraan meedoen. Wij proberen iedere dag als opleider iedereen bewust te maken van veiligheid, omdat het enorm van belang is op de werkvloer. Hier schreven wij eerder ook al een artikel over. U kunt aan deze dag meedoen door u op te geven via de website van Bewust Veilig

Bewust Veilig-krant

Ook in 2023 stellen de initiatiefnemers van de Bewust Veilig-dag weer de gratis Bewust Veilig-krant beschikbaar. In deze krant lezen werkgevers en werknemers meer over de potentiële gevaren tijdens hun werk en hoe zij deze kunnen inperken. De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Gevaren bestrijden bij de bron
  • Veilig op hoogte werken
  • Snijwonden voorkomen
  • Elektrische installaties op de werkplaats
  • Veilig hijsen
  • Aanrijdingen voorkomen
  • Bouwhelmen

De krant is in vijf talen beschikbaar: Nederlands, Engels, Duits, Pools en Roemeens.

Download

Op deze pagina is de krant gratis te downloaden, in zowel A4- als A3-formaat. Beide versies zijn zelf uit te printen, maar er is ook een A3-versie die bij de drukker kan worden aangeleverd. Kies hieronder in welke taal en welke versie je de Bewust Veilig-krant wil downloaden. Download hem hier.

Mockup - studiegids A.L.P. Opleidingen
Alle opleidingen overzichtelijk op een rij?

Vul onderstaand formulier in en download onze  studiegids!

Chat openen
1
Hallo! Waarmee kunnen we je helpen?