BHV cursus volgen

Wilt u zelf of iemand uit de organisatie een BHV’er worden of blijven binnen het bedrijf? Dan is deze BHV cursus perfect om te volgen! In deze 1-daagse cursus leert u alles wat u moet weten over Bedrijfshulpverlening.

De Bedrijfshulpverlening (BHV) cursus is de perfecte opleiding voor BHV’ers binnen een organisatie. Een BHV’er verleent eerste hulp bij ongelukken en staat garant voor veiligheid op de werkplek. Tijdens de bedrijfshulpverlening cursus wordt alle kennis behandeld die nodig is om een goede BHV’er te worden of te blijven.

Wat gaat u leren tijdens de BHV cursus?

De cursus Bedrijfshulpverlening is een 1-daagse opleiding waarin u alle basiskennis leert. Na deze cursus heeft u alle kennis om een goede BHV’er te zijn. Denk hierbij aan:

  • Reanimatie met en zonder AED oefenen
  • Leer bloedingen verhelpen
  • Leer de eerste levensreddende handelingen
  • Leer een ontruimingsplan maken en aflezen
  • Leer branden blussen in een uitgebreide praktijkles

Wilt u meer informatie over de cursus of bent u benieuwd naar de kosten van deze cursus?

BHV cursus volgen

Waar is de cursus te volgen?

De BHV cursus bij A.L.P. Opleidingen is te volgen bij ons op locatie in Weesp of Culemborg. Bekijk hier onze actuele agenda waarin alle komende cursussen te zien zijn. Daarnaast geven we de cursus ook bij u op locatie. De BHV cursus op locatie kunnen wij aanpassen zodat deze goed aansluit bij uw bedrijf. Dit betekent dat we kijken naar bijvoorbeeld het aantal werknemers, de eventuele machines waarmee gewerkt wordt en de risico’s binnen het bedrijf. Zo sluit de cursus perfect aan bij uw bedrijf!

Naast de cursus bedrijfshulpverlening bieden wij ook de cursussen Eerste Hulp Bij Ongelukken, Preventiemedewerker, Bedrijfshulpverlening Hoofd en Bedrijfshulpverlening Brand aan. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat!

Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Wat doen we met uw gegevens? Bekijk ons Privacy Statement.

Chat openen
1
Hallo! Waarmee kunnen we je helpen?