Transport en logistiek opleiding

Bent u op zoek naar een transport en/of logisitiek opleiding voor uzelf of voor uw werknemer(s)? Wij bieden meerdere transport en logistiek opleidingen aan. Deze opleidingen kunt bij ons volgen of wij komen ze bij u in het bedrijf geven. Bekijk hieronder al onze opleidingen!

Transport opleidingen

De transport opleidingen die wij geven hebben we opgedeeld in twee categorieën: Code 95 en ADR.

Welke Code 95 opleiding past bij u?

Bovendien bieden wij verschillende ADR opleidingen aan:

Logistiek opleidingen

De logistiek opleidingen die wij geven bestaan uit heftruck en reachtruck opleidingen en interne transportmiddelen. Zo kunt u een opleiding volgen voor:

Spreekt u of uw werknemer geen Nederlands? Geen probleem, deze drie opleidingen geven wij ook in het Engels en Pools.

 

De interne transportmiddelen opleidingen die u bij ons kunt volgen zijn:

Naast dat wij de opleidingen op onze locaties in Culemborg en Weesp verzorgen, is het ook mogelijk om de opleiding bij u op locatie te volgen. Vraag vrijblijvend een offerte op maat aan of neem contact op voor meer informatie!

Code 95

Wie zijn wij?

A.L.P. Opleidingen staat voor ‘Altijd Logistiek Personeel’. We zijn ervaren in het verzorgen van diverse opleidingen op het gebied van transport (code 95) en logistiek. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren en faciliteren van de meest gangbare opleidingen die voor uw werknemers noodzakelijk zijn. Deze opleidingen kunnen wij verzorgen in 1 van onze 2 filialen (Culemborg of Weesp), maar ook incompany.

Wij staan bekend bij onze klanten als een opleider met korte lijnen, persoonlijke aandacht en complete ontzorging. Bij ontzorgen kunt u denken aan: advies op maat, bijkomende administratieve werkzaamheden, registratie code 95, opleidingen aangepast op uw werknemers en op uw bedrijf, er voor u bijgehouden wordt wanneer de huidige certificaten verlopen en u wordt hier op tijd van op de hoogte gesteld.

Wij begrijpen als geen ander hoeveel tijd en werk er zit in het goed regelen van opleidingen voor uw werknemers en wij willen u hier graag bij helpen. Goed opgeleid personeel is namelijk heel belangrijk, zowel voor het personeel zelf als voor het bedrijf. Het waarborgt de veiligheid van de medewerkers en omstanders.

Waarom Altijd Logistiek Personeel?

Wanneer u kiest voor A.L.P. Opleidingen, kiest u voor:

 

  • Kwaliteit
  • Incompany opleiden
  • Volledige ontzorging
  • Diverse talen
  • Korte lijnen
  • Directe aanpak
  • Maatwerk
  • Hercertificering in een uur
Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen en schrijf u in voor de nieuwsbrief.

"*" geeft vereiste velden aan

"*" geeft vereiste velden aan

Wat doen we met uw gegevens? Bekijk ons Privacy Statement.

Chat openen
1
Hallo! Waarmee kunnen we je helpen?